Cumpără oricare 6 produse și ai LIVRAREA GRATUITĂ!

Pentru primă dată în România: BRÂNZETURI CROCANTE!

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Noutăți

Caramel sărat - trio bestsellers

Caramel sărat - trio bestsellers

TOP 3 caramel sărat! Dorești să guști trei dintre cele mai vândute produse din colecția noastră de caramel sărat? Ți-am pregătit un trio special, cu un strop de sare. Papilele tale gustative se vor bucura de covrigeii noștri înveliți în caramel sărat, migdalele prăjite în ciocolată cu caramel sărat și cutia mare de musli plină cu biluțe crocante de caramel, un pic de sare și alune de pădure prăjite.

Brânzeturi crocante

Brânzeturi crocante

Încearcă un snack inovator - brânzeturi crocante de la Mixit! Gouda, Cheddar, Emmentaler - totul crocant, liofilizat, fără adaosuri și arome artificiale. Poftă mare!

Mix de Paște

Mix de Paște

Cea mai bună selecție din grădinile noastre în noua cutie cu un sătuc înflorit! Găinușele Mixit au depus 6 oușoare colorate aduse la perfecțiune: am luat migdale, le-am învelit in ciocolată albă colorată cu afine liofilizate, cocos, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha!  Fără coloranți artificiali, fără ulei de palmier!

Musli low carb

Musli low carb

Primul low carb musli de la Mixit! Ai căutat un mix cu minim de glucide și cu o porție zdravănă de proteine? Iată primul "low carb" musli care îți oferă un concert al gusturilor de fructe liofilizate, crispies proteici, nuci pecan și 3 feluri de semințe. Mix-ul conține doar 10 % glucide din care numai 5,1 % zaharuri din coacăze negre, roșii și zmeură. Conținutul de 28% proteine, o combinație între cele de origine vegetală și zer, îi va satisface nu numai pe sportivii de performanță. Încarcă-te cu energia low carb de la Mixit!

Covrigei Mixit - Caramel sărat

Covrigei Mixit - Caramel sărat

După prima înghițitură nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată albă însoțită de caramel sărat. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii.

0 Coș sus