Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Noutăți

Terciul iubirii cu fructe

Terciul iubirii cu fructe

Căpșuni, zmeură și mure, toate s-au îndrăgostit de terciul de mei! Le-am îndulcit experiența cu ciocolată roz Ruby si așchii de ciocolată albă. Efectul romantic este îmbogățit cu felii de migdale. Delicios cu lapte dar și cu apă, fără greșeală, fără gluten!

Elixirul iubirii

Elixirul iubirii

Ediție limitată! Anul acesta, de Sf. Valentin, propune o cutie cu o grafică tematică specială și un conținut pe măsură: o bază de musli, completată cu ciocolată naturală roz, Ruby, din boabe de cacao roz, căpșuni și zmeură, ambele sub formă liofilizată, parfumate și crocante, afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni, o creație specială Mixit,  felii de migdale și guarana afrodisiacă!

Musli sănătos: Cătină

Musli sănătos: Cătină

Am vrut să creăm un amestec de musli unic ce te va surprinde și prin gustul bogat. Am găsit răspunsul - cătină! Te vei îndrăgosti de gustul răcoritor al fructului, care se mai numește și vitamina bombă :-)

MIX cu căpșuni

MIX cu căpșuni

Cu acest mix nou ne exprimăm dragostea față de fructul vedetă din mixurile noastre!

Mix de iarnă copt

Mix de iarnă copt

Ediție limitată de iarnă. Cum arată iarnă la Mixit? Coaptă și crocantă! Îndrăgostește-te împreună cu noi de nuci prăjite crocante și cereale coapte aurii.

0 Coș sus