Crăciun cu Mixit

Vezi produsele

Nuci de Crăciun din cuptor

30,10 Lei

Greutate: 125 g

Miroase a Crăciun în cuptoarele noastre. Gustă amestecul nostru festiv de nuci și migdale coapte în miere, caramel și zahăr din nucă de cocos. Pentru a adăuga o baie festivă delicioasă nucilor noastre, am parfumat întregul amestec cu scoarță de scorțișoară de Ceylon, cuișoare și anason stelat. Am finalizat wellness-ul de nuci prin prăjirea lor până la rumenire. Poftă bună!

nuci 44 %, migdale 29 %, zahăr de cocos 9,3 %, miere 9,3 %, pudră de caramel 5 % (lapte, zer, zahăr, unt), scorțișoară măcinată 1,5 %, cuișoare măcinate 1 %, anason stelat măcinat 0,9 %

Mai multe informații

Default image

-9,70 Lei

Linie de Sfântul Nicolae

119,10 Lei
128,80 Lei

Greutate: 1080 g

Există un set de 3 tuburi de Sfântul Nicolae! Îngerii, cei buni și diavolii buni se vor bucura. :-) Nu lipsește umplutura de Sfântul Nicolae, Diavolul și Îngerul. Umplutura Diavolului este plină de cărbuni de ciocolată, în umplutura Îngerului am amestecat nuci parfumate de Crăciun din cuptor, migdale prăjite în ciocolată albă presărate cu nucă de cocos rasă, felii angelice de nucă de cocos albă, miere de banană și pernuțe pufoase de cacao. Pregătește cele mai grozave bunătăți pentru Sfântul Nicolae!

1x Darul de Sf. Nicolae (400 g), 1x Darul Îngerilor (280 g), 1x Darul Diavolului (400 g)

Mai multe informații

Bol festiv în cutie cadou (fără tub)

79,50 Lei

Greutate: 0 g

Ediție limitată de Crăciun! Pentru bolul festiv din porțelan autentic Carlsbad, alegeți doar un tub cu amestec gata preparat sau ceea ce amestecați cu noi. În set veți găsi și o lingură de pasăre cinstită.

Bolul nu se vinde separat - alegeți tubul care vă place pentru cutia cadou.

Castron Mixit realizat din porțelan Carlsbad autentic în noul design festiv de coajă de pasăre, lingură de metal ambalată într-o cutie frumoasă

Mai multe informații

Default image

-16,40 Lei

Trei de Crăciun cu un bol festiv

163,90 Lei
180,30 Lei

Greutate: 1140 g

Fă-i fericiți cu o cutie de cadou pe care am umplut-o cu premiere de Crăciun de la Mixit. Așteptați cu nerăbdare legendarul Mix Cozonac, umplutura de Sfântul Nicolae și un bol de Crăciun cu un nou design festiv. De asemenea, am inclus în cutia de cadou două mixuri de Crăciun și o lingură de metal :-)

1x Mix Cozonac (650 g), 1x Darul de Sf. Nicolae (400 g), 2x Mixitka de Crăciun (45 g), 1x Bol festiv în cutie cadou (fără tub)

Mai multe informații

Pădure cu urechi de sac

20,00 Lei

Greutate: 0 g

Noul design de iarnă! A meritat să fie trasă de urechi și am tras și am tras până când urechile i-au încăput perfect și pe umăr :) Geanta noastră din pânză de bumbac este minunată pentru transportul zilnic oriunde, o veți adora. Nu se vinde separat, doar cu tubul sau alte bunătăți

Geantă cu urechi (100% bumbac)

Mai multe informații

Set cadou în roz

127,00 Lei

Greutate: 950 g

Un set cadou de la Mixit potrivit deopotrivă pentru doamne și domnișoare. Setul cadou conține un bol frumos din porțelan de Karlovy Vary, un Mix pentru mame creat de Kristína Nemčková, cea mai tânără câștigătoare din lume a competiției Masterchef, un mix ce amintește de o cutie cu bomboane de ciocolată. Vei degusta fuziunea dintre căpșuni și zmeură liofilizate, împreună cu migdale delicioase în ciocolată cu lapte, așchii de ciocolată belgiană neagră și o bază crocantă coaptă la cuptor. Și, în cele din urmă, am ambalat o noutate în cutia cadou - covrigei în ciocolată cu iaurt și căpșuni. SFAT de la Kristína: Îmbunătățește-ți mixul cu o mână de covrigei, va spori și mai mult experiența gustativă!

Produsele le poți cumpara și separat: Mix pentru mama, Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni, Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

1x Mix pentru mama (700 g), 1x Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni (250 g), 1x Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

Mai multe informații

Darul Îngerilor

38,20 Lei

Greutate: 280 g

Trioul de bunătăți de Sf. Nicolae vor fi, de asemenea, completate de Darul Îngerilor! Angelic de bune, amestecate angelic. Anul acesta am pregătit o adevărată specialitate pentru cei mai vrednici. Savurați nuci extra limitate de Crăciun de la cuptor, migdale prăjite învelite în ciocolată albă și presărate cu cocos răzuit, fulgi de cocos albe angelice, banană cu miere și pernuțe pufoase de cacao. Încântați îngerii și îngerașii cu Darul Îngerilor. :-)

nuci de Crăciun 22 % (miez de nucă 44 %, miez de migdale 29 %, zahăr de cocos 9,3%, miere 9,3 %, praf de caramel 5 % (lapte, zer, zahăr, unt), scorțișoară măcinată 1,5 %, cuișoare măcinate 1 %, anason stelat măcinat 0,9 %), migdale prăjite învelite în ciocolată albă 22% (ciocolată albă 69 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, praf de frișcă, emulgator: lecitină, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, cocos răzuit 3%, maltodextrină, zahăr), pernuțe de cacao 22 % (extrudat (făină de porumb, făină de orez, zahăr, cacao cu un conținut redus de grăsimi, lactoză, sare de masă), umplutură cu gust de ciocolată 30 % (zahăr, grăsimi vegetale (ulei de shea), zer uscat, masă de cacao 5 %, cacao cu un conținut redus de grăsimi 4,6 %, amidon de cartofi, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de floarea soarelui; aromă naturală de vanilie)), fulgi de cocos 22 %, banană cu miere 12 % (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane)

Mai multe informații

Darul Diavolului

48,30 Lei

Greutate: 400 g

Ați fost cuminți tot anul, dar nu puteți rezista ispitei? :-) Doriți să dăruiți un amestec extrem de bun? Răspunsul îl veți găsi în Darul Diavolului, care înșală prin corp - este negru ca noaptea, dar delicios ca ciocolata, în interior veți găsi o migdală sau alună prăjită! Am colorat ciocolata neagră cu masă de cacao de cel puțin 49 % cu ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie și am adăugat bunătăți preferate de sărbători - nuci în ciocolată neagră cu scorțișoară, migdale, banană cu miere și arahide prăjite. 

nuci în ciocolată neagră cu pudră neagră 40% (ciocolată neagră 76% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie, lapte praf), miez de alune de pădure prăjite 9,5 % miez de migdale prăjite 9,5 %, amestec de coloranți (orz extract de malț, concentrat de sfeclă roșie, concentrat de spirulină), agent de glazurare (agent de glazurare: gumă arabică; zahăr, miere), În ciocolata neagră conținutul de substanță uscată de cacao este cel puțin 49%.), banană cu miere 16 % (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane), nuci în ciocolată neagră și scorțișoară 11,7% (ciocolată neagră 75% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie) miez de nucă 21 %, scorțișoară măcinată 4 %; în ciocolată neagră conținutul de substanță uscată de cacao este de 49%), fulgi de cocos 9 %, miez de nucă 8,1 %, miez de migdale 8 %, arahide prăjite 7,2 %

Mai multe informații

Ouă de cocos Mixit

34,20 Lei

Greutate: 240 g

Albă ca un înger, bună ca un rai! Am îndeplinit dorințele iubitorilor de ouă de cocos și am umplut un tub întreg cu ele! Savurați migdale prăjite în ciocolată albă, acoperite cu nucă de cocos mărunțită. Încă o dată, oferim o experiență de gust fără ulei de palmier și arome artificiale.

migdale prăjite în ciocolată albă (ciocolată albă 69 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, cocos ras 3 %, maltodextrină, zahăr)

Mai multe informații

Mix de Crăciun, punguță

7,90 Lei

Greutate: 60 g

Noul ambalaj - punguță. Gustul tradițional al Crăciunului după Mixit s-a întors și anul acesta! Gustă amestecul nostru parfumat de fructe, ciocolată, nuci și condimente speciale. Fiecare mic dejun va deveni o sărbătoare.

chipsuri de ovăz 26,2 %, fibre 13 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui; extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu), merișoare 12 % (merișor canadian 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), migdale 10 %, mere uscate 10 %, nuci 10 %, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte 9 % (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de porumb în ciocolată albă 8 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), portocală liofilizată 1,6 %, amestec de condimente (scorțișoară, anason stelat, cuișoare), făină de orez; conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %.

Mai multe informații

Mixitky - Crăciun (9 buc)

40,30 Lei

Greutate: 405 g

8 + 1 liber. Ediție limitată de Crăciun. Mixit ne-a îmbrăcat de sărbători și ne cheamă la cel mai parfumat regn al Crăciunului Mixit - mere, scorțișoară, afine, migdale, portocale și un amestec magic de condimente speciale. Dacă vă place Mixit de Crăciun, vă veți îndrăgosti și de data aceasta. :)

9x Mixitka de Crăciun (45 g): curmale uscate 52 %, migdale 14 %, merișoare 10 % (merișor canadian 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), nuci 10 %, mere uscate 9 %, fibre (tărâțe de grâu 41,5 %, făină din grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină din floarea soarelui; extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract din rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, agent mineral: carbonat de calciu), portocală liofilizată 0,8 %, amestec de condimente 0,24 % (scorțișoară, anason stelat, cuișoare).

Mai multe informații

Mixit Drink - Crăciun (5 porții)

38,20 Lei

Greutate: 300 g

Mirosul Crăciunului într-o băutură ediție limitată de la Mixit! După degustare, vei experimenta cu adevărat farmecul  Sărbătorilor - am combinat condimente tradiționale de Crăciun și caramel, împreună cu o porție consistentă de proteine și fibre, ca să ai Crăciunul aproape de fiecare dată când pregătești amestecul proteic special creat pentru sezonul Sărbătorilor.

SFAT pentru un Moș Crăciun grăbit: cadouri care pot fi oferite într-un minut!

Cum să te pregătești? Se toarnă 4 linguri de băutură în 200 - 250 ml de apă și se amestecă bine. Puteți utiliza agitatorul nostru original Mixit

concentrat de proteine din zer - instant CFM 55 %, pudră de caramel 22 % (lapte degresat, zer, zahăr, unt), fibră de porumb solubilă, amestec de condimente (scorțișoară, anason stelat, cuișoare)

Mai multe informații

Darul de Sf. Nicolae

42,30 Lei

Greutate: 400 g

Cine a preparat cu hărnicie mixuri tot anul și a s-a răsfățat cu delicatese sănătoase, nu trebuie, să-i fie frică de cartofi. Darul lui Moș Crăciun plin de nuci și fructe este aici ca în fiecare an și din nou nu există o alegere mai bună, cum să înlocuiți grămezile de dulciuri și bomboane cu o poezie frumoasă:)

curmale uscate, banană cu miere (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane), smochine uscate, arahide prăjite 11 %, afin roșu (afin roșu „merișor canadian" 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), miez de nuci caju, miez de migdale, miez de nucă, physalis uscat, miez de nuci para

Mai multe informații

Mixit Pretzels - Crăciun Spice

34,20 Lei

Greutate: 250 g

Ediție limitată de Crăciun. Există un covrig de Crăciun smuls dintr-o casă de turtă dulce. :-) S-a rostogolit și are un gust fabulos. Sub un strat bogat de ciocolată cu lapte și condimente de turtă dulce cu un parfum amețitor se află un covrig ușor sărat și auriu. Doar deschideți capacul tubului și puteți mirosi singur... așa miroase Crăciunul, plus scorțișoară, nucșoară, nucșoară, coriandru, ghimbir, fenicul, cuișoare, condimente, anason, anason stelat, piper negru și cardamom.

ciocolată cu lapte 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract de malț de orz, agent de creștere: bicarbonat de sodiu), condimente pentru turtă dulce 2 % (scorțișoară, nucșoară, coriandru, ghimbir, fenicul, cuișoare, piper, condimente, anason, anason stelat, piper negru, cardamom). Ciocolată cu lapte cu un conținut de substanță uscată de cacao de cel puțin 30 %.

Mai multe informații

Oușoare negre Mixit

39,00 Lei

Greutate: 240 g

Oușoarele negre sunt chiar negre, datorită învelișului de ciocolată neagră. Înauntru găsești fie o migdală prăjită, fie o alună de pădure! Această bunătate va aduce bucurie tuturor iubitorilor gusturilor rafinate și celor ce apreciază nucile noastre în ciocolată. :-). Am colorat ciocolată neagră cu conținut minim de masă de cacao 49 % cu ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie. Bineînțeles, fără ulei de palmier.

ciocolată neagră 76 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie, lapte praf), alune de pădure prăjite 9,5 %, migdale prăjite 9,5 %, amestec de coloraranți naturali )extract din malț de orz, concentrat de sfeclă roșie, concentrat de spirulină), amestec de îngroșare, (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %.

Mai multe informații

Un amestec bun și înfricoșător

46,30 Lei

Greutate: 650 g

Atât de bun încât te sperie! Dar nu vă așteptați la un bau-bau! Nu scoateți diavolul afară, avem covrigul nostru în amestec. :-) Există o ediție limitată de toamnă, cu sperietori de ciori pe tub și un conținut neașteptat în interior. Scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și piperul te vor fermeca atunci când vei deschide capacul. Chipsurile cu caramel sărat, migdalele, semințele de dovleac și fulgii de porumb oferă o crocantă aproape supranaturală. Covrigeii noștri acoperiți cu ciocolată cu lapte și merișoare canadiene preiau conducerea în amestecul misterios. Amestecul obsedant de bun nu va bântui aici pentru mult timp, așa că dă-i un gust!

covrigei acoperiți cu ciocolată cu lapte 25% (ciocolată cu lapte 65% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract de malț de orz, agent de creștere: bicarbonat de sodiu), agent de lustruire: Gumă arabică; zahăr, miere; ciocolata cu lapte are un conținut de cacao în substanță uscată de cel puțin 30 %), fulgi de ovăz 14 %, merișor 12 % (merișor de Canada 65 %, zahăr, ulei de floarea-soarelui), migdale feliate 11 %, fibre 11 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină integrală de grâu 17,6 %, fibre de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea-soarelui; extract de malț de orz, ulei de floarea-soarelui cu rozmarin (ulei de floarea-soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, minerale: carbonat de calciu), semințe de dovleac 10%, chipsuri de caramel sărat 10% (ciocolată albă cu caramel 70% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime de lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime de lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine; sare 0,52 %), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut redus de grăsime 0,2 %, sare 0,5 %), sare 1 %, agent de lustruire: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de porumb 6 % (făină de porumb 87 %, extract de malț de orz, sare), amestec de condimente 1 % (scorțișoară, ghimbir, nucșoară, condimente)

Mai multe informații

Mix Cozonac

48,30 Lei

Greutate: 650 g

Descoperă aromele lumii cu Mixit! Cozonacul este un produs de patiserie dulce tradițional de sărbătoare din sud-estul Europei. Ne-am gândit la o modalitate de a încorpora magia Cozonacului în tub și iată amestecul original de muesli! Rețeta lui Cozonac include pumni de nuci, stafide, ciocolată și fructe. Bogăția ingredientelor este menită să celebreze sărbători importante precum Crăciunul sau Paștele în țările din sud-estul Europei, inspiră-te să faci un deliciu festiv cu nuci pecan, afine, alune și ciocolată.

Fulgi de grâu 17,7 %, fulgi de ovăz 17,5 %, dovlecei 14 % (afine Canada 65 %, zahăr, ulei de floarea-soarelui), miez de alune prăjite 12,4 %, miez de nuci pecan 10 %, coacăze negre în ciocolată cu lapte 6,8 % (ciocolată cu lapte 84 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), coacăze negre liofilizate 14 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, conținutul de substanță uscată de cacao in ciocolata cu lapte este de min. 30 %), bile extrudate de cacao 6 % (produse cerealiere 55,5 % (făină de porumb, făină de grâu), zahăr, glucoză, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime 7,1 %, lapte praf degresat, carbonați de calciu; ulei de floarea-soarelui, sare, emulgator: lecitine; aromă), stafide 6 % (stafide uscate 99,5 %, ulei de floarea-soarelui), smochine uscate 5,2 % (smochine 97 %, făină de orez), fulgi de ciocolată cu lapte 2,4 % ((zahăr, unt de cacao 15 %, masă de cacao 15 %, lapte praf integral, lapte praf degresat, emulsifiant: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie); ciocolata cu lapte are un conținut de cacao în substanță uscată de 28 % sau mai mult), ciocolată Ruby 2 % ((zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia; regulator de aciditate: acid citric; aromă naturală de vanilie); ciocolata are un conținut de cacao în substanță uscată de 41,8 % sau mai mult)

Mai multe informații

Terci de Crăciun

29,00 Lei

Greutate: 270 g

Ce terci te încălzește și poartă aroma festivă? Ei bine, cel de Crăciun! Am combinat bunătățile noastre preferate - o bază moale moale, ciocolată cu caramel, portocală liofilizată, nuci, mere și pe deasupra am presărat totul cu magia Crăciunului - scorțișoară, cuișoare și anason stelat. Fă din fiecare dimineață un moment de vacanță!

terci de mei, nuci 15,7 %, mere uscate, lapte praf degresat, ciocolată cu caramel (unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, zahăr cu lapte, smântână praf, lapte praf degresat, zahăr caramelizat, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie, sare); conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolată este 31,9 %, portocală liofilizată, pudră de caramel (lapte degresat, smântână praf, zahăr, unt), scorțișoară măcinată, cuișoare, anason stelat

Mai multe informații

MIX de Crăciun

41,00 Lei

Greutate: 650 g

Cel mai bine vândut mix din istoria Mixit. Gustul și aroma tradiționale de Crăciun, în viziunea Mixit, au revenit și în acest an! Gustă mix-ul nostru vedetă- un amestec parfumat cu fructe, ciocolată, nuci și o combinație specială de condimente cu parfum îmbietor , printre care se află și  scorțișoara de Ceylon.

chipsuri de ovăz 26,2 %, Fibre 13 %, (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu), merișoare 12 %, (merișor canadian 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), nuci 10 %, mere uscate 10 %, migdale 10 %, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte 9 % (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), fulgi de porumb în ciocolată albă 8 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), portocală liofilizată 1,6 %, amestec de condimente (scorțișoară, anason stelat, cuișoare), făină de orez. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %

Mai multe informații

Default image

-8,20 Lei

Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată (8 buc.)

51,80 Lei
60,00 Lei

Greutate: 480 g

7 + 1 gratis! Am decis sa facem o mixitka plină de ciocolată. Baton de ovăz copt fără gluten cu 12 % de bucăți de ciocolată delicioasă. O rețetă bogată completată cu unt de shea, quinoa, cacao de calitate, îndulcit cu sirop de agave.

8x Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată: fulgi de ovăz fără gluten 42 %, sirop de agave, grăsime vegetală (ulei vegetal (de floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), ciocolată cu lapte (bucăți) 12 %, (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, pudră de vanilie naturală), quinoa expandată, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 2,3 %, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare de masă, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 39 %.

Mai multe informații

Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Brownie (9 buc.)

43,60 Lei

Greutate: 387 g

Acum 8 + 1 gratuit. Iată o Mixitka plină de proteine și gustul tartei de ciololată ”Brownie”. Rețetă fără gluten pe care am dezvoltat-o pentru toți cei care caută o porție zdravănă de proteine - 14 g în fiecare baton. Componenta proteică conține un concentrat calitativ de proteine din zer procesat prin metoda CFM și cazeina micelară, care eliberează proteinele în organism mai lent și satură organismul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Gustul caracteristic este decorat de boabele de cacao, zahărul de cocos și untul de arahide. Fiecare Mixitka îți va furniza o porție importantă de fibre din două surse. Perfect pentru un snack, după sport, la fiecare rucsac de excursii și de muncă. :-)


Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Brownie (8 buc.): fibră solubilă (de porumb 79 %, de cicoare 21 %) cazeină micelară 19%, concentrat de proteine ​​din zer CFM 13 %, unt de arahide 8 %, zahăr de cocos 5 %, pudră de cacao 5.9 %, boabe de cacao, unt clarificat 4 %, glicerol, sare de Himalaya

Mai multe informații

Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (9 buc.)

43,60 Lei

Greutate: 387 g

Acum 8 + 1 gratuit. Iată un baton Mixitka plin de proteine și cu gust de caramel sărat. Este o rețetă fără gluten pe care am dezvoltat-o pentru toți cei care caută o porție zdravănă de proteine - 15 g în fiecare baton. Componenta proteică conține un concentrat calitativ de proteine din zer procesat prin metoda CFM și cazeina micelară, care eliberează proteinele în organism mai lent și produce sațietate organismului pentru o perioadă mai lungă de timp.

TIP: Încearcă o bunătate cu gust de caramel sărat, într-un mod avantajos.

Gustul caramelului sărat este completat cu migdale mărunțite, unt de arahide, și zahăr de cocos. Fiecare Mixitka îți va furniza o porție importantă de fibre, din două surse. Este perfect pentru ca gustare, după sport, în fiecare rucsac de excursii și de muncă. :-)


Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (8 buc.): fibră solubilă de porumb 35.5 % (de porumb 85 %, de cicoare 15 %), cazeină micelară 18,7%, pudră de caramel 14 % (lapte degresat, zer, zahăr, unt), concentrat de proteine ​​din zer CFM 12,1%, migdale 4.2 %, unt de arahide 5 %, unt clarificat 4 %, zahăr de cocos, glicerol, sare de Himalaya 0.5%

Mai multe informații

Mixit Chilli Gem

27,90 Lei

Greutate: 190 g

Chilli Gem Mixit e o pereche ideală pentru brânzeturile noastre crocante! E delicios și la sandvișuri, burgere sau carne la grătar. Magia acestui gem constă in ardei roșu atent selectat și ardei iute (chilli). Am sporit rafinamentul gemului cu un praf de scorțișoară și 100% zeamă de lămâie. Scrie-ne și tu despre experienț ta cu Chilli Gem de la Mixit! :)

zahăr 43,2 %, ardei 41,2 %, 100% zeamă de lămâie 13,7 %, pectină 1,2 %, ardei iute uscat 0,3 %, scorțișoară 0,3 %, sare de masă 0,1 %

Mai multe informații

Mixitea - Ceai alb Shou Mei cu zmeură

22,00 Lei

Greutate: 40 g

Acest amestec de ceai este o sursă de energie pozitivă care va transforma până și un morocănos obosit într-un showman. Ceaiul alb Shou Mei original,  în combinație cu stafide, coacăze roșii și zmeură îți va da forță pentru o nouă zi. Lasă aparatul de cafea în dulap și profită de Shou Mei!

ceai alb Shou Mei 70 %, stafide 20 % (stafide, ulei de floarea soarelui), coacăze roșii 7 %, aromă naturală, zmeură. Conține cofeină.

Mai multe informații

Mixitea - Ceai verde Sencha cu piersică

22,00 Lei

Greutate: 65 g

Ești obosit? Amestecul nostru de ceai verde Sencha si China sigur te trezește. Piersica îți îndulcește experiența, iar florile de iasomie, piersic și bujor vor face pe plac papilelor tale gustative. Frunze de bambus, lemn de santal și curcuma scot în evidență aspectul exotic. Te va încărca cu energie pentru o zi nemaipomenită!

ceai verde Sencha 70 %, piersici 12 % (piersici, făină de orez), ceai verde China Jasmin cu flori 10 %, aromă naturală, flori de bujor 2 %, frunze de bambus, flori de iasomie, lemn de santal, curcumă, flori de piersic. Conține cofeină.

Mai multe informații

Brânzeturi crocante: Gouda, Cheddar, Emmentaler

34,00 Lei

Greutate: 135 g

Încearcă un snack inovator - brânzeturi crocante de la Mixit! Gouda, Cheddar, Emmentaler - totul crocant, liofilizat, fără adaosuri și arome artificiale. Poftă mare!

Gouda Olandeză 33,4 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag microbian, colorant: caroteni), Cheddar 33,3 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag microbian, colorant natural: annatto, norbixin), Emmentaler 33,3 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag microbian)

Mai multe informații

Granola coaptă - Caramel sărat

43,60 Lei

Greutate: 550 g

De data aceasta am scos din cuptor granola noastră Mixit cu miere și curmale, la care am adăugat crispies cu ciocolată albă fină și caramel sărat și am completat-o cu felii de migdale, semințe de in și de floarea soarelui. Granola face un cuplu perfect cu lapte rece sau iaurt. Îndrăgostire garantatată. :-)

granolă coaptă 67 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), biluțe crocante cu caramel sărat 20 % (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine; sare de masă 0,52 %), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), felii de migdale 13 %

Mai multe informații

Granola coaptă - Ciocolată și alune de pădure, 5 punguțe

42,90 Lei

Greutate: 350 g

Prima granola cu ciocolată de la Mixit! Fulgi de ovăz copți și crocanți, fără gluten, cu semințe de in și unt clarificat fără lactoză. N-am făcut economie la ciocolată de calitate, ea reprezintă 22 % din conținutul cutiei. La sfârșit am adăugat alune de pădure (15 % din cutie). Poftă bună. :-)

granolă coaptă 63 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere 17,5 %, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), așchii de ciocolată neagră 22 % (zahăr, masă de cacao 44 %, unt de cacao 6 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 48 %), alune de pădure prăjite 15 %.

Mai multe informații

Terci cu cocos și ciocolată albă

24,90 Lei

Greutate: 250 g

Iată terciul nostru de cocos! Parfumat, delicios, pur și simplu fără greșelă! O bucurie pentru toți iubitorii cocosului. :-) Noul nostru terci e ca un norișor de cocos care te va duce in cer unde prognoza meteo raportează nămeți din cocos ras si așchii de ciocolată albă. Experiența delicioasă de cocos este îmbogățită cu felii de migdale si o bază fină de orez.

SFAT: Dorești să creezi propriul terci de cocos? Începe să amesteci :-)

orez 32,7 %, felii de migdale 15 %, cocos ras 14 %, așchii de ciocolată albă 12 % (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), chipsuri de orez 10 %, lapte praf integral 8,8 %, pudră din lapte de cocos 7,5 %,(pudră din lapte proaspăt de cocos (87 %), maltodextrină, cazeinat de sodiu)

Mai multe informații

Mix aniversar 2021

39,00 Lei

Greutate: 450 g

Un bestseller îmbunătățit a treia oară, nu numai pentru aniversări! Gustă cele mai populare 11 ingrediente ale noastre într-o cutie aurită, perfectă pentru a fi oferită în dar. Așteaptă-te la căpșuni crocante, zmeură, banane, vișine și afine liofilizate în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni. De asemenea, nu lipsesc delicioasele nuci caju și cocos. La amestec am adăugat bobițe de ciocolată amară și un mix de chipsuri de ciocolată pe care le am îmbunătățit cu caramel sărat. 

fulgi de grâu 45 %, fibre 9 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu), boabe de ciocolată amară 7,8 % (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 50 %), afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni 6 % (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, lapte praf), fructe liofilizate (afine 11 %, pudră de căpșuni 4 %); conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %), fulgi de porumb în ciocolată albă 4,5 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), felii de cocos 4,5 %, biluțe crocante cu caramel sărat 4,5 % (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare de masă 0,52%), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), nuci caju 4,5 %, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte 4,5 % (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), banană liofilizată 2,7 %, zmeură liofilizată 2,7 %, vișine liofilizate 2,5 %, căpșuni liofilizate 1,8 %

Mai multe informații

MIX de covrigei în ciocolată

39,90 Lei

Greutate: 250 g

Pentru covrigeii noștri bine copți, am ales o baie de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă cu caramel sărat. Dacă nu știi ce covrigel ți-ar plăcea mai mult, amestecul acesta este soluția ideală! Fără îndulcitori, arome artificiale, fără ulei de palmier.

covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), ciocolată albă cu caramel 21,7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine; masă de cacao, sare de masă 0,5 %, ciocolată neagră 21,7 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie, lapte praf), ciocolată cu lapte 21,7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere, sare de masă 0,3 %; Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 % și în ciocolata cu lapte de min. 30 %

Mai multe informații

Nuci coapte - boia afumată

27,00 Lei

Greutate: 150 g

Dacă aparții grupului de gurmanzi care evită gustul picant dar apreciază gustul afumat, lasă-te tentat de boiaua dulce cu gust fin, afumat. Am luat nuci caju și înainte sa ți le trimitem, le-am marinat și le-am trimis într-un weekend la afumătoare! Poftă bună! Marinada noastră pentru nuci se descurcă bine, ca mereu, fără zahăr, coloranți, e-uri, ulei de palmier și arome.

nuci caju 63,7 %, nuci caju afumate 26 % (nuci caju afumate, sare de mare), fibra din rădăcină de cicoare 7 %, sare de Himalaya 1,8 %, boia dulce afumată 1 %, drojdie uscată inactivă 0,5 %

Mai multe informații

Cvartet de fructe crocante

109,00 Lei
115,00 Lei

Greutate: 360 g

Un set avantajos și crocant! Cele patru cutii sunt umplute cu fructe liofilizate, care nu au pierdut nimic din bogăția de vitamine.. Degustarea începe! Vei gusta, de exemplu, fructele noastre liofilizate cele mai vândute - căpșunile. Mai de departe, te așteaptă o vacanță gastronomică exotică. :-) Te tentăm cu lychee, banane, dude, ananas, fructul dragonului, mango, physalis și felii de nucă de cocos. De asemenea, vei gusta zmeură, mure și coacăze negre. La toate acestea se adaugă felii de banană liofilizată. Trăiască liofilizarea! :-)

1x Banană - Fructe liofilizate (130 g), 1x Căpșuni- Fructe liofilizate (50 g), 1x Mix exotic - Fructe liofilizate (110 g), 1x Fructe crocante (70 g)

Mai multe informații

Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni

33,00 Lei

Greutate: 250 g

Ne-am îndrăgostit de ciocolata albă cu iaurt în combinație cu pudra de căpșuni liofilizate. Adorăm și covrigeii bine copți. Alătură-te nouă și îndrăgostește-te de unirea celor două bunătăți! Armonia căpșunilor cu iaurt și ciocolată îți va aminti de înghețata de căpșuni și covrigelul crocant e ca și cum ai mușca dintr-un cornet. :-)

ciocolată albă cu aromă de iaurt 63 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric; emulgator: lecitine; extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), covrigei sărați 32 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), pudră de căpșuni liofilizate 5 %

Mai multe informații

Default image

-7,00 Lei

Caramel sărat - trio bestsellers

102,00 Lei
109,00 Lei

Greutate: 1240 g

TOP 3 caramel sărat! Dorești să guști trei dintre cele mai vândute produse din colecția noastră de caramel sărat? Ți-am pregătit un trio special, cu un strop de sare. Papilele tale gustative se vor bucura de covrigeii noștri înveliți în caramel sărat, migdalele prăjite în ciocolată cu caramel sărat și cutia mare de musli plină cu biluțe crocante de caramel, un pic de sare și alune de pădure prăjite.

1 x Mix Copt - Caramel sărat & alune de pădure (750 g), 1 x Covrigei Mixit - Caramel sărat (250 g), 1 x Migdale în caramel sărat (240 g)

Mai multe informații

Nuci caju coapte - Trufe și piper colorat

31,00 Lei

Greutate: 160 g

O experiență gourmet cu cel mai scump ingredient din lume - Trufe! Aroma incofundabilă te va încânta imediat după ce deschizi capacul. Pentru rafinamentul gustului am adaugat piper colorat și sare de Himalaya. Am lăsat totul, împreună cu nuci caju selectate, la aurit, în cuptoarele noastre. Poftă bună!

nuci caju 90,2 %, fibra din rădăcină de cicoare 7,1 %, sare de Himalaya 1,6 %, pudră de trufe 1 % (aromă naturală, pudra de roșcove, trufe de vară uscate 1 % (Tuber aestivum Vitt)), piper colorat măcinat 0,1%

Mai multe informații

Migdale în caramel sărat

32,90 Lei

Greutate: 240 g

Dorințele tale dulci cu un praf de sare au fost auzite! Te poți bucura din plin de gustul preferat al caramelului. :-). Acum ai o porție generoasă, degustă pe săturate! Savurează migdalele prăjite crocante învelite în ciocolată albă cu caramel sărat - ca întotdeauna fără ulei de palmier!

migdale prăjite în ciocolată albă, cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), migdale prăjite 27 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă 0,3 %)

Mai multe informații

Covrigei Mixit - Caramel sărat

32,90 Lei

Greutate: 250 g

Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată albă însoțită de caramel sărat. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii. După prima înghițitură vei înțelege și nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Din nou fără ulei de palmier și fără arome artificiale.

ciocolată albă cu caramel 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine, masă de cacao, sare de masă), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu, drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă

Mai multe informații

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni

32,90 Lei

Greutate: 240 g

Indrăgostește-te de două ori - la prima vedere și la prima gustare. Întâi ți se topește pe limbă pudra de căpșuni liofilizate, apoi ciocolata albă și urmează gustul fin al iaurtului. Sub acest strat delicios te așteaptă migdale prăjite. Te vei convinge că nu e o dragoste trecătoare. Ca întotdeauna, fără ulei de palmier!

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni (ciocolată albă cu aromă de iaurt 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric, emulgator: lecitine, extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), migdale prăjite 24 %, pudră de căpșuni liofilizate 5 %)

Mai multe informații

Voucher electronic cadou 45 LEI

45,00 Lei

Greutate: 0 g

Vrei să oferi rapid un cadou? Voucherul electronic oferă o combinație nesfârșită de bunătăți de amestecat. Acesta va fi trimis prin e-mail după efectuarea plății prin card sau transfer bancar.

Valabilitatea voucherului este nelimitată.

unu, zero, unu și așa mai departe, totul digital

Mai multe informații

Voucher electronic cadou 80 LEI

80,00 Lei

Greutate: 0 g

Vrei să oferi rapid un cadou? Voucherul electronic oferă o combinație nesfârșită de bunătăți de amestecat. Acesta va fi trimis prin e-mail după efectuarea plății prin card sau transfer bancar.

Valabilitatea voucherului este nelimitată.

unu, zero, unu și așa mai departe, totul digital

Mai multe informații

Fructe Crocante - cutie mare

45,00 Lei

Greutate: 150 g

O cutie mare, plină cu fructe parfumate, uscate prin îngheț. Savurează o combinație delicioasă de zmeură, căpșuni, mure, coacăze negre și banane cu o consistență perfectă, fără conservanți și adaosuri. Gust și aromă uimitoare!


Conținut: fructe liofilizate (căpșuni 31%, zmeură 24%, banane 21%, mure 16%, coacăze negre 8%)

Mai multe informații

Festin de ciocolată

39,90 Lei

Greutate: 450 g

Îți oferim un festin adevărat de ciocolată! Sub un strat de ciocolată de lapte, ciocolată neagră sau albă vei găsi nuci crocante cu scorțișoară, coacăze negre foarte răcoritoare, boabe de cafea prăjite și alune.

… și este și fără ulei de palmier!


nuci în ciocolată neagră și scorțișoară (20 %), migdale prăjite în ciocolată cu lapte (20 %), coacăze negre în ciocolată cu lapte (18 %), aronie în ciocolată albă (18 %), alune în ciocolată cu lapte (14 %) , boabe de cafea în ciocolată neagră (10 %) (ciocolată cu lapte 41 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 24 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată albă 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), aronia dulce 5,8 % (zahăr, aronia, dextroză, regulator de aciditate : acid citric), nuci 4,2 %, alune prăjite 4,1 %, migdale prăjite 4 %, coacăze negre liofilizate 2,5 %, boabe de cafea prăjite 1,4 %, scorțișoară măcinată 0,8 % , agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere). În ciocolata cu lapte conținutul de substanță uscată de cacao este de minim 30 %, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 49 %

Mai multe informații

Nuci în ciocolată neagră și scorțișoară

4,00 Lei

Greutate: 50 g

Au fost atât de multe solicitări de a include această bunătate între ingrediente pentru mixul tău, încât până la urmă ți-am oferit-o - pe tot parcursul anului poți ronțăi nuci într-o delicioasă glazură parfumată cu scorțișoară!

nuci in ciocolată neagră și scorțișoară (ciocolată neagră 75 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), nuci 21 %, scorțișoară măcinată 4 %; conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %)

Mai multe informații

Covrigei Mixit - Caramel sărat

7,00 Lei

Greutate: 50 g

Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată albă însoțită de caramel sărat. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii. După prima înghițitură vei înțelege și nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Din nou fără ulei de palmier și fără arome artificiale.

ciocolată albă cu caramel 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine, masă de cacao, sare de masă), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu, drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă

Mai multe informații

Lingură Mixit

8,00 Lei

Greutate: 0 g

O lingură pentru mama, o lingură pentru tata și o lingură pentru musli! Acum poți adăuga în coșul de cumpărături lingura noastră cu logo-ul Mixit. Va fi bijuteria din bufetul tău.

lingură cu logo-ul mixit

Mai multe informații

Terci de caramel sărat

39,00 Lei

Greutate: 700 g

A sosit caramelul sărat pentru terci! Un gust foarte popular, de care nu te poți sătura, se regăsește acum și în categoria Terci de cereale. Am combinat baza de orez cu biluțe crispies în ciocolată albă cu caramel sărat, am adăugat o porție generoasă de arahide prăjite și astfel s-a născut o magie de caramel. Pregătește-ți un mic dejun sau un snack ce are un singur dezavantaj - dispare prea repede :-).

* Cum prepari terciul? Umple două treimi dintr-un bol cu terci, adaugă apă caldă sau, și mai bine, lapte, amestecă și așteaptă puțin. Dacă ți se pare prea gros, completează cu lichid, dacă este prea subțire, adaugă terci… Fiecare după gustul său! :)

Terci de orez cu lapte (terci de orez instant 79 %, lapte praf, culturi probiotice), biluțe crocante cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare de masă), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), arahide prăjite, pudră de caramel (lapte degresat, zer, zahăr, unt)

Mai multe informații

Musli - Festin de ciocolată

35,50 Lei

Greutate: 650 g

O NOUĂ REȚETĂ fără boabe de cafea în ciocolată. Doar muuultă ciocolată, asta e ceea ce ne place în ultima vreme. Și, în combinație cu musli, rezultatul este clar:  în mod tradițional crocant, o desfătare pentru simțuri. Versiunea cu cafea poate fi găsită aici.

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

fulgi de porumb în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant) : carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de ovăz, un amestec de chipsuri de ciocolată (ciocolată neagră 35% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35% ( zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28% (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi) agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de grâu, fulgi de porumb în ciocolată albă (ciocolată albă 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), așchii de ciocolată albă (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), portocale liofilizate

Mai multe informații