Sugestie pentru Moș Crăciun: Set cadou cu un nou bol de sărbătoare

Știați că obțineți credite pentru fiecare achiziție la Mixit? Starea actuală a creditelor o puteți verifica în contul dvs. de utilizator.

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Se potrivește filtrului selectat:

Se potrivește parțial filtrului selectat:

Nu se potrivește filtrului selectat:

Default image

Nuci de Crăciun din cuptor

30,10 Lei
(24,08 Lei /100 g)
Greutate: 125 g

Miroase a Crăciun în cuptoarele noastre. Gustă amestecul nostru festiv de nuci și migdale coapte în miere, caramel și zahăr din nucă de cocos. Pentru a adăuga o baie festivă delicioasă nucilor noastre, am parfumat întregul amestec cu scoarță de scorțișoară de Ceylon, cuișoare și anason stelat. Am finalizat wellness-ul de nuci prin prăjirea lor până la rumenire. Poftă bună!

Ingrediente: nuci 44 %, migdale 29 %, zahăr de cocos 9,3 %, miere 9,3 %, pudră de caramel 5 % (lapte, zer, zahăr, unt), scorțișoară măcinată 1,5 %, cuișoare măcinate 1 %, anason stelat măcinat 0,9 %

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan, soia și părți de coajă

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Migdale în caramel sărat

32,90 Lei
(13,71 Lei /100 g)
Greutate: 240 g

Dorințele tale dulci cu un praf de sare au fost auzite! Te poți bucura din plin de gustul preferat al caramelului. :-). Acum ai o porție generoasă, degustă pe săturate! Savurează migdalele prăjite crocante învelite în ciocolată albă cu caramel sărat - ca întotdeauna fără ulei de palmier!

Ingrediente: migdale prăjite în ciocolată albă, cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), migdale prăjite 27 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă 0,3 %)

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-9,70 Lei

Linie de Sfântul Nicolae

119,10 Lei
128,80 Lei
(11,03 Lei /100 g)
Greutate: 1080 g

Există un set de 3 tuburi de Sfântul Nicolae! Îngerii, cei buni și diavolii buni se vor bucura. :-) Nu lipsește umplutura de Sfântul Nicolae, Diavolul și Îngerul. Umplutura Diavolului este plină de cărbuni de ciocolată, în umplutura Îngerului am amestecat nuci parfumate de Crăciun din cuptor, migdale prăjite în ciocolată albă presărate cu nucă de cocos rasă, felii angelice de nucă de cocos albă, miere de banană și pernuțe pufoase de cacao. Pregătește cele mai grozave bunătăți pentru Sfântul Nicolae!

Ingrediente: 1x Darul de Sf. Nicolae (400 g), 1x Darul Îngerilor (280 g), 1x Darul Diavolului (400 g)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Darul de Sf. Nicolae

42,30 Lei
(10,58 Lei /100 g)
Greutate: 400 g

Cine a preparat cu hărnicie mixuri tot anul și a s-a răsfățat cu delicatese sănătoase, nu trebuie, să-i fie frică de cartofi. Darul lui Moș Crăciun plin de nuci și fructe este aici ca în fiecare an și din nou nu există o alegere mai bună, cum să înlocuiți grămezile de dulciuri și bomboane cu o poezie frumoasă:)

Ingrediente: curmale uscate, banană cu miere (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane), smochine uscate, arahide prăjite 11 %, afin roșu (afin roșu „merișor canadian" 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), miez de nuci caju, miez de migdale, miez de nucă, physalis uscat, miez de nuci para

Poate conține urme de gluten, alte nuci, soia și susan. Poate conține bucăți de coajă de nuci.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Festin de ciocolată

39,90 Lei
(8,87 Lei /100 g)
Greutate: 450 g

Îți oferim un festin adevărat de ciocolată! Sub un strat de ciocolată de lapte, ciocolată neagră sau albă vei găsi nuci crocante cu scorțișoară, coacăze negre foarte răcoritoare, boabe de cafea prăjite și alune.

… și este și fără ulei de palmier!


Ingrediente: nuci în ciocolată neagră și scorțișoară (20 %), migdale prăjite în ciocolată cu lapte (20 %), coacăze negre în ciocolată cu lapte (18 %), aronie în ciocolată albă (18 %), alune în ciocolată cu lapte (14 %) , boabe de cafea în ciocolată neagră (10 %) (ciocolată cu lapte 41 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 24 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată albă 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), aronia dulce 5,8 % (zahăr, aronia, dextroză, regulator de aciditate : acid citric), nuci 4,2 %, alune prăjite 4,1 %, migdale prăjite 4 %, coacăze negre liofilizate 2,5 %, boabe de cafea prăjite 1,4 %, scorțișoară măcinată 0,8 % , agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere). În ciocolata cu lapte conținutul de substanță uscată de cacao este de minim 30 %, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 49 %

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, ahrahide, soia și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Darul Îngerilor

38,20 Lei
(13,64 Lei /100 g)
Greutate: 280 g

Trioul de bunătăți de Sf. Nicolae vor fi, de asemenea, completate de Darul Îngerilor! Angelic de bune, amestecate angelic. Anul acesta am pregătit o adevărată specialitate pentru cei mai vrednici. Savurați nuci extra limitate de Crăciun de la cuptor, migdale prăjite învelite în ciocolată albă și presărate cu cocos răzuit, fulgi de cocos albe angelice, banană cu miere și pernuțe pufoase de cacao. Încântați îngerii și îngerașii cu Darul Îngerilor. :-)

Ingrediente: nuci de Crăciun 22 % (miez de nucă 44 %, miez de migdale 29 %, zahăr de cocos 9,3%, miere 9,3 %, praf de caramel 5 % (lapte, zer, zahăr, unt), scorțișoară măcinată 1,5 %, cuișoare măcinate 1 %, anason stelat măcinat 0,9 %), migdale prăjite învelite în ciocolată albă 22% (ciocolată albă 69 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, praf de frișcă, emulgator: lecitină, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, cocos răzuit 3%, maltodextrină, zahăr), pernuțe de cacao 22 % (extrudat (făină de porumb, făină de orez, zahăr, cacao cu un conținut redus de grăsimi, lactoză, sare de masă), umplutură cu gust de ciocolată 30 % (zahăr, grăsimi vegetale (ulei de shea), zer uscat, masă de cacao 5 %, cacao cu un conținut redus de grăsimi 4,6 %, amidon de cartofi, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de floarea soarelui; aromă naturală de vanilie)), fulgi de cocos 22 %, banană cu miere 12 % (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane)

Poate conține urme de gluten, alte nuci, arahide, susan și soia. Poate conține bucăți de coajă de nuci.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni

32,90 Lei
(13,71 Lei /100 g)
Greutate: 240 g

Indrăgostește-te de două ori - la prima vedere și la prima gustare. Întâi ți se topește pe limbă pudra de căpșuni liofilizate, apoi ciocolata albă și urmează gustul fin al iaurtului. Sub acest strat delicios te așteaptă migdale prăjite. Te vei convinge că nu e o dragoste trecătoare. Ca întotdeauna, fără ulei de palmier!

Ingrediente: Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni (ciocolată albă cu aromă de iaurt 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric, emulgator: lecitine, extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), migdale prăjite 24 %, pudră de căpșuni liofilizate 5 %)

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ouă de cocos Mixit

34,20 Lei
(14,25 Lei /100 g)
Greutate: 240 g

Albă ca un înger, bună ca un rai! Am îndeplinit dorințele iubitorilor de ouă de cocos și am umplut un tub întreg cu ele! Savurați migdale prăjite în ciocolată albă, acoperite cu nucă de cocos mărunțită. Încă o dată, oferim o experiență de gust fără ulei de palmier și arome artificiale.

Ingrediente: migdale prăjite în ciocolată albă (ciocolată albă 69 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, cocos ras 3 %, maltodextrină, zahăr)

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan și soia. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Oușoare negre Mixit

39,00 Lei
(16,25 Lei /100 g)
Greutate: 240 g

Oușoarele negre sunt chiar negre, datorită învelișului de ciocolată neagră. Înauntru găsești fie o migdală prăjită, fie o alună de pădure! Această bunătate va aduce bucurie tuturor iubitorilor gusturilor rafinate și celor ce apreciază nucile noastre în ciocolată. :-). Am colorat ciocolată neagră cu conținut minim de masă de cacao 49 % cu ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie. Bineînțeles, fără ulei de palmier.

Ingrediente: ciocolată neagră 76 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie, lapte praf), alune de pădure prăjite 9,5 %, migdale prăjite 9,5 %, amestec de coloraranți naturali )extract din malț de orz, concentrat de sfeclă roșie, concentrat de spirulină), amestec de îngroșare, (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %.

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixit Chilli Gem

27,90 Lei
(14,68 Lei /100 g)
Greutate: 190 g

Chilli Gem Mixit e o pereche ideală pentru brânzeturile noastre crocante! E delicios și la sandvișuri, burgere sau carne la grătar. Magia acestui gem constă in ardei roșu atent selectat și ardei iute (chilli). Am sporit rafinamentul gemului cu un praf de scorțișoară și 100% zeamă de lămâie. Scrie-ne și tu despre experienț ta cu Chilli Gem de la Mixit! :)

Ingrediente: zahăr 43,2 %, ardei 41,2 %, 100% zeamă de lămâie 13,7 %, pectină 1,2 %, ardei iute uscat 0,3 %, scorțișoară 0,3 %, sare de masă 0,1 %

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Sărbătoarea nucilor

43,50 Lei
(9,67 Lei /100 g)
Greutate: 450 g


După deschiderea cutiei cu acest amestec de nuci, te așteaptă o adevărată sărbătoare, pur și simplu nu vei putea să te oprești din mâncat!


Ingrediente: nuci în ciocolată neagră și scorțișoară (ciocolată neagră 75 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), nuci 21 %, scorțișoară măcinată 4 %; conținut de substanță uscată de cacao în ciocolată neagră 49 %) , alune în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), alune prăjite 29 %, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere; conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolată cu lapte este de minim 30 %), nuci, arahide, migdale, alune, nuci caju, nuci braziliene, alune prăjite

Poate conține urme de gluten și alte fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Cutie plină cu nuci

44,00 Lei
(11,00 Lei /100 g)
Greutate: 400 g

Îți plac nucile fără adaosuri și ciocolată? Pentru Mixit nu este nici o problemă- le-am ales pe cele mai populare 7 pentru tine! Într-o singură cutie vei găsi găsi nuci, arahide prăjite, migdale, alune de pădure prăjite, nuci caju, nuci braziliene și nuci pecan.

Ingrediente: arahide prăjite, migdale, alune prăjite, nuci caju, nuci braziliene, miez de nuci pecan, nuci

Poate conține urme de gluten, lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă și soia. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Darul Diavolului

48,30 Lei
(12,08 Lei /100 g)
Greutate: 400 g

Ați fost cuminți tot anul, dar nu puteți rezista ispitei? :-) Doriți să dăruiți un amestec extrem de bun? Răspunsul îl veți găsi în Darul Diavolului, care înșală prin corp - este negru ca noaptea, dar delicios ca ciocolata, în interior veți găsi o migdală sau alună prăjită! Am colorat ciocolata neagră cu masă de cacao de cel puțin 49 % cu ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie și am adăugat bunătăți preferate de sărbători - nuci în ciocolată neagră cu scorțișoară, migdale, banană cu miere și arahide prăjite. 

Ingrediente: nuci în ciocolată neagră cu pudră neagră 40% (ciocolată neagră 76% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie, lapte praf), miez de alune de pădure prăjite 9,5 % miez de migdale prăjite 9,5 %, amestec de coloranți (orz extract de malț, concentrat de sfeclă roșie, concentrat de spirulină), agent de glazurare (agent de glazurare: gumă arabică; zahăr, miere), În ciocolata neagră conținutul de substanță uscată de cacao este cel puțin 49%.), banană cu miere 16 % (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane), nuci în ciocolată neagră și scorțișoară 11,7% (ciocolată neagră 75% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie) miez de nucă 21 %, scorțișoară măcinată 4 %; în ciocolată neagră conținutul de substanță uscată de cacao este de 49%), fulgi de cocos 9 %, miez de nucă 8,1 %, miez de migdale 8 %, arahide prăjite 7,2 %

Poate conține urme de alte nuci, soia și susan. Poate conține bucăți de coajă de nuci.

Mai multe informații Mai puține informații

0 Coș sus